Dernek Başkanı Hülya CERRAHOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Esma BEKTAŞ derneğin sepet atölyesini gezdi. Derneğin bugüne kadar yapılan çalışmaları ve gerçekleştirmeyi planladığı projeleri hakkında bilgi alan Hanımefendi, 'Rize'nin köklü geçmişini bugüne taşıma ve geleneklerini modern hayata uygulama gayretleriniz ve şehrin sosyal hayatına katkılarınızdan dolayı tebrik ve teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.' dedi.
Dernek başkanı Hülya CERRAHOĞLU, 'Sayın Valimizin Değerli eşi Esma Hanımefendiyi derneğimizde ağırlamaktan son derece mutlu olduk. Derneğimizin bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve gelecek projelerimizle ilgili mini bir bilgilendirme toplantısı şeklinde geçen ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.' dedi.
Esma Bektaş`tan Ebruli Yaşam ve Sanat Derneğine Ziyaret
Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞIN eşi Esma BEKTAŞ Ebruli Yaşam ve Sanat Derneğini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Editör: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler

Hesaplarınızı Kontrol Edin, Paralar Yatırılıyor

Mimar Ece Gürel'in Ölüm Nedeni Belli Oldu

Rize'de Kardeşlerin Kavgasında Silah Konuştu: 1 Yaralı

Hastanelerde Yeni Dönem Başlıyor!

İsmail Türüt Rize'de Konser Verecek!

Apartmanı Saran Kokunun Ardından Vahşet Çıktı

Doğanın Sessiz Mucizesi: Rize'de "Fitruka" Zamanı

2025 Yaş Çay Hasadı Ne Zaman Başlayacak? İşte detaylar...

Karadeniz Sahil Yolu'nda Feci Kaza! Araçlar Birbirine Girdi: Yaralılar Var!

AK Parti Rize Eski İl Başkanı İshak Alim, Yeni Görevine Atandı