Seçimlerin eli kulağında…
Ülke gündemini değil, Rize özelini biraz kurcalamak istiyorum
Ortalıkta gözükmeyenler son düzlükte birlik ve beraberliği değil ayrıştırmayı yeğleyenler arz-ı endam ettiler. Ne derece dikkate alınır bilemem!

Ona Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan karar verecek fakat biz gerekli gördüklerimizi biraz irdeleyelim…
Başta son dönemlerin değil belki gelmiş geçmiş bütün dönemlerin en başarılı milletvekili bana göre Sayın Muhammed Avcı'dır.
Bıkkınlık verenlerin arasından bir yıldız gibi parladı. Rize'de elinin değmediği hiçbir alan bırakmadı. Devasa yatırımların hepsinde imzası var!

Şimdi heyecanla onu görevine devam edeceği bir üst aklın karar vermesini bekliyorum. Çünkü Rize'de her şey o karara bağlı.
Ak Parti kendi topuğuna sıkar mı, göreceğiz!
Rize üç milletvekili çıkaracağına göre sırlama ve o sırlamada yer alacaklar çok ama çok önemlidir.
Başarılı bir şekilde üslendikleri görevleri yerine getirenlerin başında yukarıda izah ettiğim gibi Sayın Muhammed Avcı var.

Diğer çok başarılı bulduğum iki isim Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Metin ve İl genel Meclisi Başkanı Sayın İbrahim Türüt var.
Rize Merkezde zorunlu devasa kentsel dönüşüm projelerinin birinci etabında belediye başkanımız çok başarılı oldu. Sayın Rahmi Metin Rize'nin herhangi bir kayba uğramaması için görevine bir dönem daha devam etmesinden yanayım. 70 bin kişinin yaşadığı şehrimizin ÇAYKUR binalarına kadar olan bölümünde çok büyük kentsel dönüşüm işimiz var. İnsanlarımız çok büyük tehlike altında. Bu işi ancak Sayın Rahmi Mrin'le başarabiliriz inancındayım.

Sayın İbrahim Türüt İl Genel Meclisi başkanlığını çok başarılı bir şekilde yürüttü, Milletvekilliği elbette düşünülebilir. Fakat hangi hallerde, o kocaman bir soru işaretidir.
Eğer bu çok başarılı iki insanı oralardan alıp başka yerlere götürmeye kalkarsak Rize kesin olarak kaybeder. O Nedenle Sayın İbrahim kardeşimin biraz daha beklemesinden yanayım. Dürüst, iş bilir, iyi yöneten bu kardeşimiz konjonktür zorlamasa görevine devam etmeli hatta onu il Başkanı olarak görmek isterim.

İlçelere adeta bir gelenek haline gelen ve çoğu zaman hiçbir işe yaramayan adaletli vekil kotaları bir seferlik pas geçilirse Muhammed Avcı, Rahmi Metin ve İbrahim Türüt'le oluşturulan Milletvekili sıralaması Rize'yi uçurur. Ötelerden gelen vekillerin pek işe yaradığını görmediğim için bu sıralamayı yaptım. Olması Mümkün mü? İmkansız…
Çarşıyı karıştırmadan, yürüyen güzel hizmetlerin devam için bakalım Cumhurbaşkanımız neye karar verecek.

Selam ve dua ile…