Merkez Akdeniz ilçesi Turgut Reis Mahallesi Kültür ve Sanatevi önünde kurulan alanda 'Romanlar Buluşması' konserine ünlü sanatçı Kibariye'de katıldı. Kibariye sahnede şarkısını söylerken talihsiz bir kaza yaşadı.

SAHNEDEN AŞAĞI DÜŞTÜ

Rize'de İftar Saat Kaçta Oluyor? 26 Mart Salı Rize'de İftar Saat Kaçta Oluyor? 26 Mart Salı

Ünlü sanatçı için sahneye çıkan bir hayranı ona doğru koştuğu sırada koruması olduğu değerlendirilen şahsın müdahalesi sırasında Kibariye darbe aldı. Darbe alan Kibariye yaklaşık 2 metre yükseklikteki sahneden aşağı düştü.

Yaralanan Kibariye önce yakın bir özel hastaneye ardından da Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan Kibariye'nin düşme anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan Kibariye'nin sağlık durumuna ilişkin Bakan Koca, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 'Ses sanatçımız Kibariye, sahnede yaşadığı talihsiz bir olay sonucu yaralandı.' diyen Koca, 'Tedavisi Mersin Şehir Hastanesinde devam ediyor. Bilinci yerinde. Bir süreliğine gözlem altında tutulup, taburcu edilecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sesinizle, neşenizle sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi