Rize Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (RESOB) Başkanı Güven Aksoy, Rize Ticaret Borsası(RTB) Başkanı Mehmet Erdoğan, Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, Rize Barosu Başkanı Ümit Peçe, Rize Terziler ve Konfeksiyoncular Derneği Başkanı Yaşar Karaca, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Mete, Rize Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı, Rize Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan ve Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel, ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Rize'den destek istedi.

RESOB Başkanı Güven Aksoy, pazar günü önemli bir seçim için sandığa gidileceğini ifade ederek, ' Rizeli vatandaşlarımızdan Recep Tayyip Erdoğan' destek bekliyoruz. Rizeli istikrardan yana. Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde pandemide ve bütün zor zamanlarda küçük esnaf krediye ulaşmada zorluk çekmedi. Havaalanı, lojistik merkezi, şehir hastanesi yatırımları son olarak Samsun-Sarp tren yolu ile taçlandırılacak. Bütün bu yatırımların devamı için, Rizeli hemşehrilerimden Erdoğan'a dünden daha fazla destek bekliyoruz' dedi.

RTB Başkanı Mehmet Erdoğan, Rize'nin bugüne kadar her zaman istikrardan yana olduğunu belirterek 'Cumhurbaşkanı Erdoğan, sadece Rizenin evladı olmasıyla değil yapmış olduğu yatırımlarla, çaya verdiği değerle, çaya hiçbir zaman enflasyon altı değer vermemesi ile her zaman Rizeli'nin yanında oldu. Rize yine istikrardan ve Erdoğan'dan yana olacak' diye konuştu.

Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar ise mavi vatan, Libya, Suriye, Irak tehlikelerinin bertarafı,Türkiye Yüzyılı ve yatırımların devamı için seçimlerde Rizeli hemşehirlerini sandığa giderek Erdoğan'a oy vermeye davet etti.

Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Rize Barosu Başkanı Ümit Peçe, demokrasi gereği seçim için sandığa gidileceğini söyleyerek, 'Türkiye'de yaşanan değişim ortadadır. İstikrarın devamı için Erdoğan'ı güçlü bir şekilde desteklemeliyiz. Kazanan Türkiye olacak' ifadelerine yer verdi.

Rize Terziler ve Konfeksiyoncular Derneği Başkanı Yaşar Karaca da Erdoğan'a destek beklediğini ifade ederek, 'Pazar günü yapılacak seçimde hemşehrimiz olan Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzünü rekor oyla güldürecek bir sonuçla seçilmesini rica ediyoruz' diye konuştu.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Mete ise seçimin hayırlar getirmesini temenni ederek, 'Rize istikrardan yana olarak oyunu kullanacaktır' dedi.

Rize Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde Cumhur İttifakı olarak büyük çoğunluğun alındığını söyleyerek, '28 Mayıs'ta yatırımlar, gelişmeler ve çocuklarımız açısından karar vereceğimiz gündür. Rize'den Erdoğan'a rekor destek bekliyorum' ifadelerine yer verdi.

Rize Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan da pazar günkü seçimde Rize'nin evladı Recep Tayyip Erdoğan'ı Rizeliler olarak rekor oyla Türkiye Cumhurbaşkanı seçmek istediklerini belirterek, 'İstikrar için Erdoğan'a sahip çıkalım' diye konuştu.

Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel, 'Pazar günü yapılacak önemli seçim için, oda olarak Pazar'dan ve Rize'den Erdoğan'a desteklerinizi bekliyoruz' dedi.

Rize Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, Rize Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Gökmen Alaçam ve Rize Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Servet Hacıömeroğlu da 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ikinci turunda Rizeli vatandaşlardan hemşehrileri Recep Tayyip Erdoğan'a destek beklediklerini ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi