Trabzon Büyükşehir Belediyesi sosyal ve kültürel etkinliklere ağırlık veriyor. Açıldığı günden itibaren cazibe merkezi olan Ganita Sahili, her gün farklı bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. Ganita'da sahne alan Resul Dindar, alanı dolduranlara unutulmaz anlar yaşattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu'nun ev sahipliği yaptığı etkinliklere; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile binlerce kişi katıldı.

KARAİSMAİLOĞLU: GANİTA MUHTEŞEM OLDU

Resul Dindar'ın daveti üzerine sahneye gelen Bakan Karaismailoğlu, hemşerilerini selamlayarak, 'Öncelikle Trabzon'a bu projeyi kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum' diyerek sözlerine başlayan Bakan Karaismailoğlu, 'Ganita benim de çocukluğumun geçtiği bir yerdir. Buranın güzel olduğunu biliyorduk ama bu kadar güzel olduğunu bilmiyorduk. Ganita tam anlamıyla muhteşem oldu. Trabzon halkı her şeyin en iyisine layık bir şehirdir. Yapacağımız daha çok proje var. İnşallah pazar akşamı bu hizmetlerin devamı için güzel sonuçlar alacağız ve Sayın Cumhurbaşkanımızı desteklemeye devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

HORON HALKALARI OLUŞTURULDU

Alanı dolduran her yaştan binlerce insan emekleri için Başkan Murat Zorluoğlu ve ekibine teşekkür etti. Ganita'da eğlence gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Resul Dindar söylediği şarkılarla herkesi coştururken, konsere katılanlar horon halkaları da oluşturdu. Konserin sonunda sanatçı Dindar'a çiçek takdim eden Başkan Zorluoğlu, alanda bulunan hemşerileriyle de anı hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kablo Hırsızı Suçüstü Yakalandı Kablo Hırsızı Suçüstü Yakalandı

Editör: Haber Merkezi