Hayati Yazıcı: Gurur Duyulacak Hikayelerimiz Var Hayati Yazıcı: Gurur Duyulacak Hikayelerimiz Var

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Rizeliler Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 8'inci Hamsi ve Kültür Festivali, Santral Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe; AK Parti Rize Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Emin Mollaoğlu katıldı.

Festivalde yaklaşık 5 ton hamsi dağıtıldı. Yazıcı da önlük takarak vatandaşlara ekmek arası hamsi servisinde bulundu. Yazıcı'ya Ümraniye Belediye Başkanı ve AK Parti İl Başkanı da eşlik etti.

Festivalde mehteran takımı ve horon ekibi gösteri yaptı. Etkinlik yoğun ilgi gördü.

Yazıcı, 'Bu etkinlik her yıl düzenleniyor. Ümraniye Rizeliler Derneği de bunu çok güzel yapıyor. İstanbul'daki bütün dernek yöneticileri de burada. Güzel bir etkinlik oluyor. Rizeli hemşerilerimiz, dostlarımız, Ümraniyeliler bir araya geliyor. Biz de programımız müsait olunca katılıyoruz. Geçen sene de katılmıştık. Hatta dün Rize meydanda vardı. Ben İstanbul'da programım olduğu için gidemedim' dedi.

Editör: Haber Merkezi