Togg, 16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan T10X'in 953.000 TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacağını duyurdu.

953'ün özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'nin plakası olan 53'e vurgu yapmak için seçildiği öğrenildi.

TOGG Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından 955 bin TL olarak belirlenen fiyat, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, önerisi üzerine 953 bin TL'ye çekildi.

Togg'dan yapılan açıklamaya göre, fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye'ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak amacıyla kurulan Togg, 2022 yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda seri üretim bandından indirdiği T10X'i kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Planları doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Togg, mart sonundan itibaren kullanıcılarla buluşacak ilk akıllı cihazının fiyatını, model ismini, teknik ve donanım özelliklerini açıkladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 'AYDER' VURGUSU YAPMIŞTI
Togg T10X'in dış renkleri, Türkiye'nin büyüleyici güzelliklerinden ilham alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOOG tanıtım töreninde 'Karadenizlilere yanlış yapıyorsun. Karadeniz denildiğinde aklına yeşil gelir. Yeşilin olmadığı böyle bir durum bizi üzer. Tamam mı Gürcan' ifadelerini kullanmıştı.

Ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu 'Cumhurbaşkanımız bir eksik buldu. 'Yeşil renk yok' dedi Kırmızı ve beyazın yanına bir de yeşil ekleyelim sayın Cumhurbaşkanım' ifadelerine yer vermişti.

Trafik Şube Müdürü Özkan, Emekli Oldu Trafik Şube Müdürü Özkan, Emekli Oldu

Bu açıklamalar üzerine TOOG'a yeni renk Ayder olacak şeklinde gündem olmuştu.

Editör: Haber Merkezi