Rize İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Ruh Sağlığı Birimi tarafından organize edilen 'Aile ve Çocuk Semineri' 14 Nisan Perşembe günü, saat 14:00'de İsmail Kahraman Kültür Merkezi Küçük Salon'da gerçekleştirilecek.

İki oturum halinde düzenlenecek olan seminerde, çocuklarımızın bedensel ve ruhsal gelişimi, teknoloji bağımlılığı ile sık görülen davranış bozuklukları konularında ailelerimizin yaşadıkları zorlukları ve çözüm önerileri ele alınacak.

Seminerde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Yasin Yıldız ile Çocuk ve Ergen Hastalıkları ve Ruh Sağlığı Uzmanı Dr. Öğrt. Üyesi Yüksel Sümeyra Naralan konuşmacı olarak yer alacak.

Seminer programı hakkında değerlendirmelerde bulunan Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, 'Alanında uzman değerli iki hekimimizin konuşmacı olarak katılacağı programın ebeveynler açısından çok faydalı bir bilgi şöleni olacak. Hatırlayacağınız üzere Çocuk Ruh Sağlığı alanında paydaş kurumlarımız ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek ebeveynlere yönelik olarak çocuk ve ergenlere dair beden ve ruh sağlığı alanlarında aile semineri gerçekleştireceğimizi açıklamıştık.' dedi.

Rize’de Gençlere Ödüllü Yarışma Rize’de Gençlere Ödüllü Yarışma

Tepe, 'Çocuk sağlığı alanında tedavi hizmetlerinin yanı sıra koruyucu ve önleyici sağlık hizmetlerine önemli ölçüde eğileceğiz. Bu kapsamda müdürlüğümüzce halkımıza ücretsiz olarak gerçekleştirileceğimiz seminerimize tüm ebeveynlerimizi ağırlamaktan büyük onur duyar, tüm halkımızı yapılacak olan aile ve çocuk seminerine davet ediyoruz.' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi