RTEÜ ile DOKAP arasında DOKAP Bölgesi Türk Somonu Yetiştiriciliğinde Hastalıklardan Ari ve Yetiştiricilik Performansı Yüksek Damızlık Stok Oluşturulması Projesi için Aktarılacak Ödeneğin Kullandırılması, İzlenmesi ve Denetimine İlişkin protokol imzalandı.

Protokol ile, DOKAP Bölgesi Türk Somonu yetiştiriciliğinde hastalıklardan ari ve yetiştiricilik performansı yüksek damızlık stok oluşturulması projesi için aktarılacak ödeneğin kullandırılması, izlenmesi ve denetimi amaçlanıyor.

Rize'deki Konut Satışlarında Düşüş Yaşandı Rize'deki Konut Satışlarında Düşüş Yaşandı

Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen protokolü, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile DOKAP Başkanı Hakan Gültekin imzaladı.

İmza töreninde, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, Prof. Dr. Adnan Yılmaz, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç, DOKAP Başkan Yardımcısı Şeref Demir, DOKA Rize Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Dr. Fatih Özdemir de hazır bulundu.

İmza töreninde bir konuşma gerçekleştiren Karaman, Su Ürünleri Fakültesinin birçok çalışması bulunduğunu hatırlatarak, protokolü imzalanan bu projenin hayata geçmesi ile de şehre daha çok katma değer sağlanacağını ifade etti.

Karaman, konuşmasının sonunda anlaşmanın Rize, bölge ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kendilerini sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Karaman'a teşekkür eden Gültekin ise, Rize'nin ve bölgenin önemli bir değeri olan RTEÜ'nün hatırı sayılır projelere imza attığını belirterek, bu projenin şehre ve ülkeye katkı sunacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi