Polis Akademisi Başkanlığı ve Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü (POMEM) tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Konferans Salonu'nda düzenlenen programa; Rize Valisi Kemal Çeber, eşi Neslihan Ayan Çeber, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Fatih İnal, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Duman, POMEM öğrencileri, emniyet teşkilatı mensupları, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Polis Akademisi Bando ve Mızıka Orkestrası tarafından koro ve solo olarak seslendirilen; türk sanat müziği, yöresel, batı tarzı, çağdaş ve çok sesli müzikler dinleyiciler tarafından tam not alırken, bu güzel gecede emeği geçenlere de teşekkür edildi.

Rize'de İftar Saat Kaçta Oluyor? 26 Mart Salı Rize'de İftar Saat Kaçta Oluyor? 26 Mart Salı

Vali Çeber, Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencilerinin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen bu güzel konser dolayısıyla emeği geçenlere teşekkür ederek, 'Türk halk müziğine olan ilgimi herkes bilir. Gelirken çok eğlenip güzel vakit geçireceğimden emindim ama beklediğimin çok üzerinde bir müzik gecesi yaşadık. Rabbim elinize, dilinize ve yüreğinize zeval vermesin. Türk polisi yaparsa en güzelini yapar. Sevgili kardeşlerim; sizler yaptığınız işin her zaman en iyisini yapmak durumundasınız ve yapıyorsunuz. Bizim polisimiz yaptığının en güzelini yapar derken; pandemi olur vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını evine taşır, çiftçi evinden çıkamaz çiftini sürer, kar yağar sokaktaki hayvanı besler, karşıdan karşıya bir vatandaş geçemez elinden tutar karşıya geçmesine yardım eder, birinin hastaneye gitmesi gerekir ilk yardım istediği benim polisimdir. Biri zor durumda kalır üzerinizdeki üniformayı arar ki görüp de bir yardım isteyebileyim diye. İşte siz böyle bir teşkilatın mensubusunuz ve bununla ne kadar gurur duysanız azdır. Milletimizin canını, malını koruyup; huzur ve güvenliğini mesai mefhumu gözetmeksizin sağlayan polisimiz o kadar işin arasında bunu da beceriyor ya helal olsun size' dedi.

Editör: Haber Merkezi