Rize'nin 2640 rakımlı Ovit Dağında gerçekleştirilecek Ekşioğlu Vakfı 18'inci Ovit Demokrasi Şöleni için tüm hazırlıklar yapıldı. Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, Demokrasi Şöleninin ilk gününde saat 13:00'da Rize İl ve İkizdere İlçe Müftülüklerince Kuran-ı Kerim Ziyafeti düzenleneceğini belirtti. Ekşi, 'Ovit Yaylasına gelen vatandaşlarımıza 50 bin adet Türk Bayrağı iel 20 bin adet Türk bayraklı tişört dağıtacağız. Çadırlarını alan herkesi yaylaya bekliyoruz.

Etkinliğin ikinci günü olan 14 Ağustos Pazar günü ise saat 10:00'da Rize protokolümüz ve devlet büyüklerimizin katılımı ile birlik ve beraberlik mesajları verilecek. Sanatçılarımız İrem Derici, Bizim Gönül, Onay Şahin, Erol Şahin, Seyfettin Çakıral'da bizimle birlikte olacaktır. Tüm halkımızı Demokrasi Şölenine davet ediyoruz. Hep birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği 'bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız' mesajlarını Ovit Dağından tüm dünyaya haykıracağız.' dedi.

Sunucu ve Organizatör Necati Selvitop'un sunumu ile gerçekleşecek Demokrasi Şöleni Rize başta olmak üzere Artvin, Trabzon ve Erzurum illerinden on binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi