Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 32'nci haftasında Çaykur Rizespor, sahasında İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ve İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'den 9 Kulüp PFDK'ya Sevk Edildi Süper Lig'den 9 Kulüp PFDK'ya Sevk Edildi

Korkmaz: Çözüm Üretmeye Çalışıyoruz
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 'Oyuncularımı kutluyorum, tebrik ediyorum. Maçtan önce de oyuncularıma söyledim. 'Trabzonspor maçındaki mücadeleyi, Alanyaspor maçının ikinci yarısındaki oyunu oynarsanız kazanırız' dedim. Hem mücadele anlamında hem de oyun anlamında böyle de oldu. Bire bir oyunu iyi oynayınca kazanmaya daha yakın oluyorsunuz. Umut ışığımız yanmaya devam ediyor. Şu anda biz çözüm üretmeye çalışıyoruz. Çözüm ürettikçe sonuçlar da gelir. Her şeyi bazen küçük detaylar belirliyor' dedi.

Palut: Rize'den Üzerimize Düşen Dersi Alarak Konya'ya Döneceğiz
İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise 'Bugün daha tempolu, daha iyi oynamalıydık, daha iyi mücadele etmeliydik, daha sakin olmalıydık. 1-0 öndeyken belki maçı o şekilde bitirip soyunma odasına girmeliydik. Rakibimizi maça ortak etmemeliydik. Biz maçı eksi 2 ile tamamladık. Bunlar bizim bu maç özelindeki eksiklerimizdi. Bunları çalışacağız, daha iyi duruma inşallah getireceğiz. Sahadaki her figür de umarım kendi performanslarını check edecektir. Herkes dikkatli olmalı. Ligin artık sonları. Artık belirleyici durumlar kazanılıyor veya kaybediliyor. Biz Rize'den üzerimize düşen dersi alarak Konya'ya döneceğiz. Rizespor'u tebrik ediyorum' şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi