Çaykur Rizespor, Spor Toto 1'inci Lig'de 8'inci haftanın kapanış müsabakasında deplasmanda Altay'ı Kubilay Kanatsızkuş'un kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, geçen hafta zor da olsa kazandıklarını hatırlatarak, 'Hedefe ilerlemek için seri yakalamak gerekir. Buraya kazanmak için geldik. Maç boyunca oyunun ve topun hakimiydik. Çok pozisyon kaçırdık ama önemli olan kazanmaktı. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum' dedi.

Korkmaz, bir soru üzerine maç esnasında sakin kalmak için sahaya yakın bölgeye gitmediğini söyledi.

Kaloğlu: Onları Üzdüğümüz İçin Özür Dileriz
Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu ise dar bir kadroya sahip olduklarını ve sakat oyuncuların eksikliğini hissettiklerini söyledi.

Taraftarların oyuncuları ıslıklayıp, kendisini istifaya davet etmesine mağlubiyetten daha çok üzüldüğünü ifade eden Sinan Kaloğlu, 'Taraftarlarımızı anlıyorum, onları üzdüğümüz için özür dileriz. Buraya gelen çok azdı maalesef. Umut sezonunda çok fazla destek göremiyoruz. 16-17 yaşındaki oyuncularımızın pas hatasında tepki aldığını gördük. Böyle tepki almaması gerekir. Onlara sabır göstermemiz gerekir' diye konuştu.

Güneysu Spor Süper Lig’e yükseldi Güneysu Spor Süper Lig’e yükseldi

'Kadromuz bu. Transfer yasağımız var. Dışarıdan gelen olmayacak' diyen Kaloğlu şunları söyledi:

'Bir mücadele gösteriyoruz. Bugün kazansaydık 4-5 takımı altımıza alacaktık. Bu oyuncular kaç haftadır yüreğini ortaya koyarken bizim daha fazla destek almamız lazım. Taraftardan, camiadan ve şehirden. Bu oyuncularımız yuhalanıyor, ben istifaya davet ediliyorum. Bu kadar emeğimiz var. Futbolda tabii ki mağlubiyetler de var önemli olan sabır göstermek. Bu anda destek görmemiz gerekir. Bu çocuklar ikinci maçında top almaya gider mi bu seyirci önünde. Beni en çok üzen bu oldu. Mağlubiyetten daha fazla üzüldüm. Milyon TL'lik takımlarla kafa kafaya oynadık haftalardır. Takımı bir noktaya getirdi. Bu sabırsızlık niye? Kulübümüzün en önemli yılı. Biz bu sene ligde kalacağız, kalmak zorundayız. En büyük gücümüzü yanımızda görmek istiyoruz, karşımızda değil.'

Editör: Haber Merkezi