Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi'nde mart ayının ikinci oyunu, 15-16 Mart'ta saat 20.00'de İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun sahneleyeceği 'Her Şey Yolundaymış Gibi' olacak.

Rize’de Öğrenciler Yeşil Sahada Kozlarını Paylaşacak Rize’de Öğrenciler Yeşil Sahada Kozlarını Paylaşacak

ABD'li yazar Neil LaBute'nin eserini Ekin Tunçay Turan çevirirken, Dilek Güven yönetmenliğini üstleniyor.

Oyuncu kadrosunda ise Demet Ergün, Oğuzhan Erdoğan, Türkü Deyiş Çınar, Berk Sezenler, Esra Akbaş ve Kerim Altınbaşak yer alıyor.

LaBute'nin modern zaman ikili ilişkileri üzerine çarpıcı yaklaşımlarla kaleme aldığı üç kısa oyunu; 'Ölüler Diyarı', 'Bir Mutluluk Anı' ve 'Karmakarışık' bir araya gelerek 'Her Şey Yolundaymış Gibi' başlığıyla izleyicilerle buluşuyor.

Karmakarışık insan ruhunun ikili ilişkilerdeki akıl almaz yansımalarını gözler önüne seren bu üç kısa oyun, yaşadıkları ilişkinin sorumluluğunu almaktan kaçan çiftleri, ölümcül bir hesaplaşmaya taşıyor.

Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, oyun biletlerinin İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebileceği belirtilerek, 'Tüm sanatseverlerin maske-mesafe-temizlik kurallarına riayet etmesi önemle rica olunur.' denildi.

Editör: Haber Merkezi