Rize’de Çocuklar Şenlikte Eğlenecek Rize’de Çocuklar Şenlikte Eğlenecek

Milletvekilli aday adaylığı için CHP Rize İl Başkanlığı görevinden istifa eden Saltuk Deniz, seçim öncesi ziyaretlerine devam ediyor.

Deniz, il başkanı seçilen Tahsin Kanbur ile birlikte son olarak Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerinde temaslarda bulundu.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan İl Başkanı Kanbur 'Çalışmalarımızı örgütümüzün milletvekili adayı olması için aldığı karar ve verdiği destekle milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığından ayrılan önceki dönem il başkanımız Saltuk Deniz'le birlikte aynı yoğunlukta sürdürüyoruz. CHP Rize İl Örgütü en iyi çalışan parti örgütlerinden birisidir. Birlik ve bütünlük içinde, hiyerarşik yapıya uyarak disiplin içinde çalışan, örgüt içi çekişmelerin ve tartışmaların olmadığı bir yapıdır. Bunu bozmadan, bozulmasına izin vermeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bizim Rize'ye ve ülkemize sözümüz var. 4 yıl önce kamuoyuna bir söz vermiştik ve Rize'den CHP olarak en az bir Millet İttifakı olarak da en az iki vekil çıkaracağız. Bu hedefimizi gerçekleştireceğiz, buna olan inancımız tamdır. Çalışmalarımızı bu kararlılıkla sürdürüyoruz' dedi.

Deniz ise ziyaretlere ilişkin şu açıklamayı yaptı:

'İl Başkanımız Tahsin Kanbur başkanlığında ve koordinasyonunda ilçe başkanlarımızla birlikte çalışmalarımızı bir aksama olmadan aynı yoğunluk ve tempo ile sürdürüyoruz. Çünkü görevden ayrıldıktan sonra nasıl çalışacağımızı ve süreci nasıl yöneteceğimizi de önceden konuşmuş ve planlamıştık. Çalışmalarımızı önceden olduğu gibi şimdide hep birlikte sürdürme kararı almıştık. Bunu da uyguluyoruz. CHP Rize İl Örgütü olarak amacımız Rize'mize ve ülkemize hizmet etmektir. İl başkanlığımız süresince Rize'de neyi söylemişsek, hemşerilerimize neyin sözünü vermişsek iktidara geldiğimiz de onları yerine getirmek için hep birlikte çalışacağız. Çay tarımı, ÇAYKUR, ÇAYKUR'da çalışan mevsimlik işçilerin kadro sorunu, çevrenin ve doğanın yani yaşam alanlarının yağma edilmesi, işsizlik, eğitim, sağlık, işçinin, memurun, çalışanın, esnafın, iş adamlarının sorunları, kadın ve çocuk hakları konusunda yani ilimizdeki tüm toplumsal, sosyal ve ekonomik sorunların çözülmesi için mücadele edeceğiz. Rize'nin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi ile ilgili stratejik planlar yaparak bunların hayata geçmesini sağlayacağız ve cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağımız Türkiye için Rize'den de destek ve katkı vereceğiz.'

Editör: Haber Merkezi