Kaçar, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, 22 yıldır çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğu DHA'dan, EYT kapsamında emekli olması nedeniyle ayrıldığını belirtti.

Ayrılığın ardından, farklı bir alanda yönetici olarak göreve başlayacağını belirten Kaçar, 'Bu süreçte bana destek veren tüm arkadaşlarıma, eski genel müdürlerimize, bölge müdürlerimize, yazılı, görüntülü ve spor servisimiz ile Genel Müdürümüz Sayın Celal Korkut'a teşekkürlerimi sunuyorum. 22 yıldır gece gündüz büyük fedakarlıklarla görev yaptığım DHA'da çalışmanın yeri her zaman bende çok özel ve ayrı oldu. İyi ki DHA var, iyi ki DHA'da çalıştım.' ifadelerini kullandı.

Kaçar, açıklamasında İstanbul merkezinde kendisini ağırlayan DHA Genel Müdürü Celal Korkut ve çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

Muhammet Kaçar Kimdir?
Rize'de 1977 yılında dünyaya gelen Muhammet Kaçar, Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü'nü bitirdi.

Basın hayatına 1995 yılında Rize Televizyonu'nda (Kaçkar TV) başladı. 1995-1999 yılları arasında televizyonda teknik yönetmen ve genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulundu, bir dönem ise Anadolu Ajansı'nda çalıştı.

2001 yılında o zamanki adıyla Doğan Haber Ajansı'nda göreve başlayan Kaçar, 16 yıllık muhabirlik yaşamında başarılı haberlere imza attı. DHA tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan ile özel röportaj gerçekleştirerek bir çok haber kanalında canlı yayınlanmasını sağladı.

Kaçar, 2018 yılında ise DHA'nın Karadeniz Bölge Müdürü olarak göreve getirildi.

Kaçar, Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı sırasında çektiği fotoğraflarla Türkiye Foto Muhabirleri Derneği tarafından (TFMD) 2016'da 'Yılın Siyaset Fotoğrafı' dalında ödüle layık görüldü.

Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili olan Muhammet Kaçar, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı.

Stajyerlik Yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi'ni Renklendirdi Stajyerlik Yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi'ni Renklendirdi

Kaçar ayrıca Karadeniz Gazeteciler Federasyonu (KGF) Genel Koordinatörlüğü görevini de yürütmektedir.

Editör: Haber Merkezi