Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Çaykur Rizespor, sahasında konuk ettiği Göztepe'yi 3-1 mağlup etti.

Muhammet Taha Şahin: Hedefim Milli Takım Muhammet Taha Şahin: Hedefim Milli Takım

Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada gülen taraf olan yeşil-mavililer puanını 13'e çıkartırken, İzmir temsilcisi 14 puanda kaldı.

Maçtan Dakikalar
14'üncü dakikada Çaykur Rizespor soldan Cemali ile geldi. Ceza alanı dışından Boyd'a gönderdiği topa bu futbolcu sert vurdu. Top kale direğini sıyırarak auta çıktı.

28'inci dakikada Baiano sağ kanattan aldığı topla ceza alanına kadar indi. Ortaladığı topu ceza alanı içinde Umar kafa ile kale önüne gönderdi. Savunma topu geri pas olarak kaleciye verdi.

39'uncu dakikada Baiano'nun orta sahadan aldığı topla, sağdan ceza alanına girmeden verdiği pası savunma kesti, topu tekrar önüne alan Baiano'nun şutunda top kalecinin müdahalesi ile kornere çıktı.

40'ıncı dakikada Boldrin'in sağdan kullandığı köşe atışında topa Pohjanpalo kafayı vurdu. Top ağlarla buluştu: 1-0.

61'inci dakikada Soner'in sağ kanattan kullandığı kornerde topa Atinç Nukan kafayı vurdu. Direğe çarpan top ağlarla buluştu: 1-1.

78'inci dakikada Umar'ın düşürülmesinden sonra hakem penaltı noktasını gösterdi. Pohjanpalo, topu ağlarla buluşturdu: 2-1.

90+2'nci dakikada Umar orta sahadan aldığı topu ceza alanı içerisindeki Sabo'ya gönderdi. Sabo vuruşunda topu ağlarla buluşturdu: 3-1.

Mücadele Göztepe'nin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi