Yarın saat 17.00'de Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak müsabakada Atilla Karaoğlan düdük çalacak. İbrahim Bozbey ile Ali Tuna, Karaoğlan'ın yardımcılıklarını yaparken Abdullah Buğra Taşkınsoy karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Evdeki Performansı Dışarıda Gösteremiyor
İç sahada oynadığı son 5 maçı kazanan Çaykur Rizespor, topladığı 16 puanın tamamını evinde kazandı. İç sahadaki etkili performansına karşın yeşil-mavililer deplasmanda tam anlamıyla kabus gibi bir sezon geçiriyor. Dış sahada bu sezon oynadığı 8 maçın tamamını kaybeden Atmacalar, bu alanda lig tarihindeki en kötü ikinci istatistiğine imza attı.

Karadeniz temsilcisi haftaya 16 puanla 17'nci sırada giriyor.

Ev sahibi Demir Grup Sivasspor ise son haftalarda yükselen grafiği ile dikkat çekiyor. Ligde oynadığı son 4 maçı kazanan Yiğidolar, haftaya topladığı 25 puanla 8'inci basamak giriyor.

Süper Lig'deki 19'uncu Randevu
Çaykur Rizespor ile Demir Grup Sivasspor bugüne kadar Süper Lig'de 18 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda Çaykur Rizespor 6, Demir Grup Sivasspor 4 galibiyet alırken, 8 karşılaşmada eşitlik bozulmadı.

BAL'da Rize Fırtınası BAL'da Rize Fırtınası

Rakip fileleri 17 kez havalandıran Atmacalar, kalesinde 16 gole engel olamadı.

Sivas'ta oynanan 9 lig maçında iki ekipte 3'er kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 3 maç da berabere sona erdi. Bu maçlarda karşılıklı olarak 9 kez rakip fileler havalandı.

Atmaca, Yiğido'ya Üstünlük Kurdu
Çaykur Rizespor ile Demir Grup Sivasspor arasında son yıllarda oynanan müsabakalarda yeşil-mavililerin üstünlüğü göze çarpıyor.

İki takım arasında oynanan son 11 Süper Lig maçında Çaykur Rizespor sadece 1 yenilgi alırken, son 6 maçta da rakibine mağlup olmadı.

Editör: Haber Merkezi