Rize

2019'a Damgasını Vuran Fotoğraflar Rize'de Sergilenecek

Rize'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde 2019 yılına damgasına vuran haber, doğa ve yaşam fotoğrafları için sergi açılacak.

Abone Ol

Geçtiğimiz yıldan yazılı ve görsel medyada hafızalarda kalan yılın haber, doğa ve yaşam fotoğrafları sergisi, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde sergilenecek.

Rize Gündem Gazetesi adına açılacak fotoğraf sergisinde; gazeteciler Aytekin Kalender ve Muhammet Kaçar'ın fotoğrafladıkları haber, yaşam ve doğal güzellikleri konu alan fotoğraflar Rizelilerle buluşacak.

2019 yılında gazete manşetlerinde yer alan fotoğrafların 3 kategoride sergilenecek. Sergide haber fotoğrafları yanında yaşama dair fotoğraflar ve Rize'nin doğal güzelliklerine ait fotoğraflarda yer alacak. 10 Ocak'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda açılacak olan sergi, gün boyunca ziyaret edilebilecek.